Co následuje po dokončení objednávky?

Po objednání úklidu vám přijde email s potvrzením objednaného úklidu. Přesně 24 hodin před příchodem dámy vám úklid pro jistotu připomeneme emailem a sms ještě jednou.

Tyto automatické notifikace si můžete jednoduše vypnout z pohodlí online profilu. :)

V online profilu v kartě Nastavení naleznete kolonku Aktivní notifikace. Zaškrtnuté položky jsou aktivní.

Máte další otázky? Odeslat požadavek

0 Komentáře

Prosím přihlaste se, abyste mohli napsat komentář.